1/28/2011

Brisbeniešu ziedojumi Latvijas bērniem

Ziemassvētku sarīkojumā Latviešu namā Brisbenas latviešiem bija iespēja ziedot naudu bērniem Latvijā. Saziedotā nauda nonāca organizācijas palīdzēsim.lv rīcībā un iepriecināja Latvijā dzīvojošos bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām un no sociāli nelabvēlīgām, trūcīgām ģimenēm.

Saziedotie līdzekļi tika izmantoti, lai aizvestu bērnus slēpot uz kalnu un izpriecāties akvaparkā. Palīdzēsim. lv stāsta par piedzīvoto savā blogā.
"Lielākā daļa jauniešu izvēlējās apgūt snovbordu, taču jāsaka, tikai trīs puiši palika uzticīgi snovam – pārējie tomēr drošāk jutās uz slēpēm. :)
Vakarā devāmies uz viesnīcu "Cīrulīši", kas mums par īpašām cenām piedāvāja gan vakariņas, gan naktsmājas, gan brokastis. Pēc vakariņām svinīgi tika izdalīti „Palīdzēsim.lv jauniešu klubiņa” krekliņi, kas tagad nozīmē īpašu piederību mūsu idejai un vēlmei padarīt šo jauniešu dzīvi gaišāku un motivētāku. Visiem jauniešiem krekliņi ļoti patika, par ko liecināja tas, ka nākamajā rītā pie brokastu galda gandrīz visi bija tos uzvilkuši." Lasīt plašāk par ziemas baudīšanu Žagarkalnā.
Un šeit plašāk par izklaidēm Akvaparkā un citiem svētku priekiem, kur arī noderēja Brisbenas latviešu ziedojumi. 
Paldies Ingai Česlis par Brisbenas latviešu saorganizēšanu un aicināšanu palīdzēt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru