4/18/2012

Saule LTD ziņas par Brisbenas latviešu namu

Saule Ltd izsaka milzīgu paldies tiem, kuri atsaucas uz lūgumu ziedot līdzekļus, lai palīdzētu uzturēt mūsu Latviešu namu. Mēs saņēmām $1400 un šie līdzekļi ļaus namam turpināt darbību 2012.g. Ļoti ceram arī uz Jūsu turpmāko finansiālo atbalstu, kas ir latviešu sabiedrības darbībai nepieciešams!
Īrnieki
Ņemot vērā to, ka jau ilgāku laiku Latviešu namu nedēļas vidū izmanto tikai reizi mēnesī—otrdienās, kad notiek Brīvļaužu sanāksmes—Saule Ltd ir ļoti intensīvi meklējusi īrniekus nama brīvajām dienām. Tam ir bijuši rezultāti—divas deju grupas un vairākas rokdarbu interešu grupas ir jau pieteikušās, un ir izredzes, ka nāks klāt vēl kādi īrnieki un aizpildīs mums pašiem neizmantotās stundas. Ja gadījumā mūsu sabiedrībai rodas vajadzība lietot telpas laikā, kad zāli lieto īrnieki, varam piedāvāt apakštelpu, kura pašreiz tiek iztīrīta un labāk iekārtota.

Īres cenas 2012.gadā
Īres cenas pastāvīgiem lietotājiem ir $20 stundā. Paliek protams spēkā iepriekš sarunātas likmes ar mazām interešu grupām. Sarīkojumiem cenas ir $50 stundā. No īrniekiem ārpus latviešu sabiedrības tiek prasīta arī drošības nauda.

Īres noteikumi
Ar jurista Kārļa Manning palīdzību esam sagatavojuši līgumu par īrnieku un arī izīrētāja atbildību un pienākumiem. Visus īrniekus, ieskaitot mūsu pašu sabiedrības nama lietotājus, lūdzam ievērot drošības un kārtības noteikumus, kas atrodas Latviešu nama iekšpusē pa labi no galvenajām ieejas durvīm. Mēs nevaram atļauties algot ne tīrītāju, ne pārvaldnieku, un tādēļ paļaujamies uz lietotāju rīcību. Saule Ltd ļoti cer uz Jūsu pretimnākšanu—vienmēr telpas atstājot iztīrītas un aizslēgtas!

Ar namu saistītos juridiskos jautājumus mums risināt palīdz Kārlis Manning, un esam viņam ļoti pateicīgi par labprātīgi ziedoto laiku. 2012.g. maijā sarīkosim visas sabiedrības locekļu tikšanos ar Kārli, jo ir jautājumi par 1970.-1980.gadu nama finansēm, kuru risināšanā jāpiedalās pēc iespējas plašai sabiedrības daļai.

Nama aprūpes darbi
Saule Ltd turpina meklēt PALĪGUS nama sētas uzturēšanai—it sevišķi gados jaunākus—un aicinām tos pieteikties Graeme Taylor komandai (3378 8072). Tas nozīmētu ziedot dažas stundas reizi, vai divas, gadā. Jūsu darba biedri būtu—Graeme, Edvīns, Andrejs, Adolfs un Andris. Mazākus remontdarbus veic Graeme un Uldis, un viņiem arī derētu palīgi.

Nama logi spīd un laistās, pateicoties Dāvidam Indriksonam (Indijam), kurš savu laiku un materiālus vienmēr labprātīgi ziedo nama labā (Viņa firmas Vision Technician reklāma atrodama 8.lpp). Liels paldies arī Brigitai Liepiņai, kura turpina gādāt par nama telpu uzpošanu un dekorēšanu. Ir darbi, kas pašu spēkiem nav veicami, kur jāņem algoti strādnieki. Tādi jauni “pārsteigumi” arvien nāk klajā un bieži ir ar steigu veicami. Tas viss prasa līdzekļus, un tādēļ ceram uz jūsu atbalstu!

Kļūstiet par Saule Ltd biedriem!
Saule aicina Jūs kļūt par biedriem un vairāk ieinteresēties nama notikumos. Biedru gadskārtējais maksājums ir $50.00. Mēs esam patiesi pateicīgi par pērnā gada sabiedrības atsaucību, un ceram arī turpmāk uz jūsu labvēlību un devīgo roku. Ja pastāvēs mūsu Brisbanes latviešu nams, pastāvēs arī mūsu latviešu sabiedrība, un līdz ar to mēs savā veidā atbalstīsim arī Latviju!

AKCIJA—ZIEDOJAM LATVIEŠU NAMAM!
Laipni lūdzam 2012.g. ziedot vismaz $100!

Čeki rakstāmi: SAULE LTD
Lūdzu samaksāt: Brigita Nīmanis (Tel: 3630 1570 / 0408 189 743)
1-18 Phelan Street, Clayfield, QLD 4011

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru